Meddex: medical data exchange

Werkwijze

Van implementatie tot projectmanagement: Meddex denkt met u mee over een veilige uitwisseling van patiëntdata. Hoe gaan wij te werk?

Implementatie

Aansluiting op patiëntdata is mogelijk binnen drie maanden, afhankelijk van omstandigheden en uw specifieke wensen. Op basis hiervan ontwerpen wij een reële planning. Wij brengen nauwelijks veranderingen aan in uw huidige IT-omgeving. Gedurende de implementatie rapporteren wij wekelijks over de voortgang van het project.

Veiligheid

Het waarborgen van privacy is van essentieel belang bij het uitwisselen van patiëntdata. Door onze ervaring en expertise beheersen we alle aspecten van wet- en regelgeving over veiligheid en privacy. Tegelijkertijd houden we de gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker scherp in het oog.

Projectmanagement

Aan de hand van uw wensen maken we een stappenplan, met een helder overzicht op taken, rollen en verantwoordelijkheden. Onze projectmanager onderhoudt het contact tussen onze engineers. Hierdoor blijft u geïnformeerd en zijn verrassingen uitgesloten. Wij luisteren naar uw feedback en verwerken die in de voortgang.

Garanties

Ons werk en onze oplossingen voldoen aan de NEN-normen NEN 7510 (informatiebeveiliging in de zorg), NEN 7512 (elektronische communicatie in de zorg) en NEN 7513 (logging in de zorg). Wij gaan extra voorzichtig om met het vertrouwen dat u en uw patiënten in ons stellen.

Interesse in onze werkwijze?

Neem contact op

CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex