Meddex: medical data exchange

Actueel

Dimar van Rietschoten versterkt Meddex

14-02-2018

Per februari 2018 is het development team van Meddex versterkt met Dimar van Rietschoten. Dimar is binnen het team gestart als Lead Developer.

Dimar Van Rietschoten heeft brede ervaring als engineer, (lead) developer en lead architect bij onder meer TNO, de beursgenoteerde IT-gigant Ordina en bij eerstelijns softwareontwikkelaar Promedico. Dimar is (via Ordina) gedetacheerd geweest bij ING, het Kadaster en bij Vanderlande Industries, marktleider in logistieke procesautomatisering, waar hij bijdroeg aan een innovatief bagage afhandeling systeem voor de D-pier van Schiphol. Hij heeft zijn Master of Science in Information Technology behaald aan de Universiteit van Utrecht.

Meddex CEO Robbert Ledeboer is ingenomen met de komst van Dimar van Rietschoten: “Met Dimar is ons development team verder versterkt. Zo kunnen we, samen met onze klanten, nieuwe stappen op weg naar meer en betere beschikbaarheid van medische data voor zorgverleners en patiënten zetten. Ik wens Dimar veel plezier in zijn nieuwe rol bij Meddex!”


CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex