Meddex: medical data exchange

Actueel

Veel ziekenhuizen kiezen Meddex als XDS-leverancier

02-05-2017

Voor Meddex is er de afgelopen periode veel gebeurd in het midden en oosten van Nederland. Nadat het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn Meddex selecteerde als XDS-leverancier, koos het Maasziekenhuis Pantein Ziekenhuis in Boxmeer voor Meddex en kort daarna selecteerden het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, de Sint Maartenskliniek in Nijmegen en het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem Meddex ook als XDS-leverancier.

Maasziekenhuis Pantein: samenwerking met huisartsen
Door een recente fusie stond de mogelijkheid om medische gegevens uit te wisselen met XDS-technologie hoog op het Maasziekenhuis Pantein verlanglijstje. Daarnaast is het ziekenhuis geïnteresseerd in de mogelijkheden die Meddex’ XDS-platform biedt om medische gegevens met toestemming van de patiënt uit te wisselen tussen de ziekenhuizen in de regio en het Radboudumc in Nijmegen. Voor Maasziekenhuis Pantein is ook de samenwerking met de lokale huisartsen van groot belang. Daarom staat het uitwisselen van medische gegevens met hen via de XDS-oplossing van Meddex hoog op de agenda in Boxmeer. 

Sint Maartenskliniek en Rijnstate
In dezelfde periode en regio koos ook de Sint Maartenskliniek voor Meddex. Sint Maartsenskliniek wil medische data uitwisselen met o.a. het Radboudumc en het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate, maar ook met het Maasziekenhuis Pantein.

 

CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex