Meddex: medical data exchange

Actueel

Bent u klaar voor VIPP?

15-03-2017

De digitalisering van onze samenleving is in volle gang. Patiënten verwachten tegenwoordig meer inzicht en grip over hun eigen medische data en bovendien willen zij relevante informatie delen met zorgverzekeraars of apotheken.

Van “nice to have” naar noodzaak
 
Met het tweedelige Versnellingsprogramma Informatie- uitwisseling Patiënt & Professional (VIPP) wordt u geholpen om aan deze verwachting te voldoen.

HOE HELPT MEDDEX?

Portaal of PGO
Meddex biedt al jaren een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) waar inmiddels tienduizenden patiënten gebruik van maken. Wij vinden dat iedereen gemakkelijk en op één plek online zijn eigen gezondheidsinformatie moet kunnen verzamelen. Met slechts één veilige login bieden wij de patiënt een helder overzicht van al zijn medische data en de mogelijkheid deze te delen met derden. 
 
Medische data ontsluiten
Om aan de eisen van VIPP te kunnen voldoen, bent u op zoek naar een oplossing die losstaat van de informatiesystemen waar u nu mee werkt. Wij ontsluiten medische data in uw systemen en brengen deze onder in het Meddex Platform. Daardoor is medische data in het PGO of portaal actueel, optimaal beveiligd en voldoet u aan de randvoorwaarden van het VIPP-programma.
 
 
Meer weten?
Wilt u meer informatie over wat het VIPP en Meddex voor u kunnen betekenen? Bekijk dan deze Infographic of de folder.


Nu acteren
De NVZ heeft in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) tot doel gesteld dat iedere zorginstelling in 2020 voldoet aan een aantal nieuwe digitale eisen. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Bel ons op 088-99 91 110 of stuur een mailtje naar info@meddex.nl 

CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex