Meddex: medical data exchange

Actueel

eHealthweek 2017: een check up voor uitwisseling van medische data

16-12-2016

Iedere situatie waarin zorgverleners medische data willen inzien of uitwisselen is uniek. De een wil binnen de eigen instelling gegevens delen met collega’s, de ander wil medische data snel beschikbaar stellen aan zijn patiënten en in een derde situatie willen zorgverleners uit verschillende ziekenhuizen in het kader van multidisciplinair overleg medische data van patiënten aan elkaar tonen. 

Gratis check up
Tijdens de eHealthweek 2017 staan de deuren van onze Meddex kantoren in Utrecht en Den Haag van 23 t/m 27 januari voor u open. Geïnteresseerde zorgverleners (met patiënten!!), ICT-professionals en bestuurders uit zorginstellingen krijgen dan een gratis check up waarin snel concreet inzicht ontstaat in de mate waarin medische data in de eigen instelling toegankelijk/uitwisselbaar zijn. Dit inzicht wordt speciaal voor bezoekers samengesteld door een deskundige uit onze organisatie. Op basis van een persoonlijk gesprek en aan de hand van gerichte vragen, ontstaat een specifiek beeld dat deelnemers aan de check up helder inzicht geeft in het eigen uitwisselingsvraagstuk.

Aanmelden
Hebt u interesse, maak dan snel een afspraak om in de eHealthweek 2017 van 23 t/m 27 januari aanstaande een check up te komen doen. Dat kan bij Callista van Montfoort: cvanmontfoort@meddex.nl.

Wat is de eHealthweek 2017?
Veel Nederlanders weten niet wat technologie in de zorg voor hun kan betekenen en zijn onbekend met wat er allemaal mogelijk is. Daarom organiseren het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en ECP, platform voor de Informatie Samenleving van 21 t/m 27 januari 2017 de eHealthweek. In deze week laten meer dan 150 organisaties die actief zijn met eHealth zien wat het en hoe het werkt. Deze partners zetten letterlijk hun deuren open, zodat iedereen kan zien en ervaren wat eHealth concreet voor hem of haar kan betekenen. Meddex is een van de partners die met geïnteresseerde zorgverleners en hun patiënten in gesprek gaat over informatie-uitwisseling in de zorg. Meer informatie over de eHealthweek en een volledig programma is te vinden op de website van de eHealthweek 2017

CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex