Meddex: medical data exchange

Meddex, uw partner voor uitwisseling van patiëntdata

Meddex, uw partner voor uitwisseling van patiëntdata

Het ondersteunen van veilige uitwisseling van patiëntdata is het hart van onze dienstverlening. Wij maken medische data leesbaar uit alle diagnostische- en informatiesystemen. Hierdoor kunt u patiëntdata met uw collega’s, uw patiënten en andere zorgverleners delen.

U draagt bij aan zelfredzaamheid van patiënten en verbetert samenwerking tussen zorgverleners. Zonder inbreuk in uw bestaande ict-infrastructuur. Wij hebben hiervoor softwaremodules ontwikkeld die gebaseerd zijn op algemene zorg ict-standaarden. Deze innovatie heeft zich bewezen in de zorg. U voldoet volledig aan wet- en regelgeving voor privacy en dataverkeer.

Meddex is niet zomaar een bedrijf. We zijn anders en onze zorgklanten ervaren dat. We zijn dit bedrijf begonnen vanuit de overtuiging dat er meer kan in de zorg door echt goede uitwisseling van data. Het bieden van turn key oplossingen van morgen op dit vlak is dan ook waar ons hart ligt.

 

Actueel

 

Blogberichten

VIPP whitepapers

Ga naar de downloadpagina

 

Meddex SaaS Platform


Meddex Saas Platform (folder)


WERKWIJZE

Aansluiting op patiëntdata is mogelijk binnen drie maanden, afhankelijk van de omstandigheden en uw specifieke wensen. Op basis hiervan ontwerpen wij een planning, een budget en een stappenplan. Samen worden wij het hierover eens. Betrokkenheid van uw systeemleverancier is niet nodig. Wij brengen nauwelijks veranderingen aan in uw huidige ict-omgeving. Gedurende de implementatie rapporteren wij minimaal een keer per week.

Ook uw patiënt dienstverlening optimaliseren?
Neem contact op

CONTACT

Kantoor Utrecht:
Rijnzathe 7
3454 PV Utrecht


Kantoor Den Haag:
Koninginnegracht 5
2514 AA Den Haag


Bereikbaarheid:
088 99 91 110
info@meddex.nl

NIEUWSBRIEF

© - Meddex